Pepsi

(Source: https://www.facebook.com/PepsiAlbania1)

Pepsi - Fituesi i promocionit tonë Pepsi & UEFA Champions | Të dashur miq!,Me përfundimin e UEFA Champions | Kaq ishte...çfarë ndeshje madhështore!..

Latest Articles

Pepsi Photo 2017-06-14 10:00

Fituesi i promocionit tonë Pepsi & UEFA Champions League, Denis Sinanaj, ka tërhequr dhuratën e tij pranë zyrave të Agna Group!
Futbolli është një moment. Jetoje me Pepsi!

Photos from Pepsi's post - Pepsi 2017-06-07 11:46

Të dashur miq!
Me përfundimin e UEFA Champions League ka përfunduar edhe kompeticioni ynë sportiv. Fituesi i dhuratës smartphone Samsung Galaxy S7 është shpallur Denis Sinanaj me 103 pikë t%C3 grumbulluara gjatë raundeve dhe quizeve të kompeticionit.

Pepsi falenderon të gjithë ju për pjesmarrjen dhe ju fton së shpejti të merrni pjesë n%C3 kompetic...

Juve VS. Real - Pepsi 2017-06-03 18:00

Ky super tifoz përshkroi në këmbë para dy vitesh rrugën për në Berlin për të ndjekur Juventusin dhe shpreson që viti 2017 të jetë viti i Juventusit! Ndërsa Julio nga Meksika është i bindur se Real Madrid do të ta fitojë sërish UCL-në. Ju kë mbështesni? #UCL #PepsiMoment

Pepsi Photo 2017-06-02 10:00

Finalja e madhe po afron!
Jepni parashikimet tuaja për finalen në linkun: www.pepsiucl2017.com dhe për të mbledhur sa më shumë pikë plotësoni edhe quizin në linkun: quiz.pepsiucl2017.com
Ju mund të fitoni një Samsung Galaxy S7.

PS: Mos harroni të aplikoni me të njëjtat të dhëna personale si në raundin e parë p%C3r të mbledhur siç duhet pikët në aplikac...

Football Moment - Pepsi 2017-05-28 10:00

Ne e dimë sesa rëndësi ka futbolli për ju!
Na e tregoni dhe bëni tag një person i cili do të bënte gjithçka për të parë ndeshjen. #FootballMoment

Football Moment - Pepsi 2017-05-24 10:00

Ne i përkrahim ata që e përjetojnë shumë pasionin e tyre për futbollin. Ju si do ta quanit një person që ndihet më mirë kur është pranë futbollit? #FootballMoment