Apek's Trip Garage

(Source: https://www.facebook.com/Apekstrip-Garage-1709414845954232/)

Apek's Trip Garage - Yamaha LC 135 Parts Chrome.. cermin-cermin!!! | Grill Honda Odyssey Chrome.. thanks pada | Water Transfer CF... thanks pada..

Latest Articles

Photos from Apek's Trip Garage's post - Apek's Trip Garage 2017-08-27 17:52

Water Transfer CF... thanks pada customer yang support kami.. dah buat sekali, repeat lagi.. Pada yang berminat, boleh la contact kami atau datang terus ke kedai kami di Jalan Ampuan, Batu Pahat.. harga mampu milik..

012-2455181/012-7431667

#watertransfer
#CFdesign
#wtp1524
#apekstripgarage

Photos from Apek's Trip Garage's post - Apek's Trip Garage 2017-07-29 17:52

Water Transfer wallnut (design baru) kat interior Alphard..Nak beli yang OEM harga mahal sangat kan.. kalau macam ni harga dah dekat 2k.. dengan kami 1k pun tak sampai.. 90% OEM kami boleh buat kan.. thanks pada customer yang support kami.. Pada yang berminat, boleh la contact kami atau dat...