Kelantan FA

(Source: https://www.facebook.com/fa.kelantan)

Kelantan FA - Dikir Barat Merdeka di Kumpulan Media Karangkraf, | 'Untuk mengendalikan semua itu, KAFA memerlukan | Katanya, dia sudah membuat perancanga..

Latest Articles

Kelantan FA Photo 2017-08-23 02:00

Dikir Barat Merdeka di Kumpulan Media Karangkraf, 3 Penjuru!

Tok Jogo, Tuke Karut & Penyanyi hok sohor sajo ado male tu.

Ada juga acara puisi, penaik wau, silat jawi dan gasing pangkah.

Keno pakak maghi belako tu!

Bos SecretLeaf tawar diri jadi Presiden KAFA

Katanya, dia sudah membuat perancangan termasuk pengurusan kewangan, malah membuat persediaan termasuk peruntukan RM3 juta yang diperlukan bagi TRW bersaing musim depan.

Thai kata takraw Malaysia tiada perubahan

“Tiada banyak peningkatan ditunjukkan Malaysia sebaliknya mereka masih di tahap sama... sama seperti penampilan sulung saya di Sukan SEA 2003,” kata perejam berusia 36 tahun itu.

Kafa cari muka baharu terajui persatuan itu - Sukan - Sinar Harian

“Saya merayu kepada penyokong, peminat, ahli kelab dan seluruh rakyat Kelantan yang sayang bola sepak negeri ini agar tampil menawarkan diri untuk mengambil alih jawatan dalam barisan kepimpinan baharu itu nanti,” katanya kepada pemberita, di sini hari ini.

Kelantan lega kutip mata penting - Sukan - Sinar Harian

“Nak kata (keputusan seri) ini adil okeylah, tapi kita patut menang kerana miliki banyak peluang jaringkan gol. Saya tahu Felda sebuah pasukan kuat tapi taktikal kita menjadi menerusi serangan balas cuma penyudah sahaja bermasalah,” katanya.

'Lembu pun tak nak padang macam ini' - Kelantan FA 2017-08-06 06:40

"Dulu semasa saya bimbing Kelantan, saya ingat padang mereka antara yang terbaik dalam Malaysia tetapi sekarang ini, saya ingat kalau bawa lembu pun tak nak dengan padang macam ini," katanya pada sidang media selepas perlawanan, malam tadi.

Sehubungan itu, Sathianath...