Kelantan FA

(Source: https://www.facebook.com/fa.kelantan)

Kelantan FA - 246db

Latest Articles

Tekad pimpin KAFA hingga 2021 - Kelantan FA 2018-08-07 04:43

“Sejak saya ambil alih KAFA sudah banyak hutang yang telah dilunaskan,” ujarnya.

Bibi Ramjani berkata, dia mahu Annuar memujuk bekas-bekas pemain The Red Warriors (TRW) supaya bersabar dan tidak menekan KAFA untuk me­langsaikan hutang mereka.

“Saya dahulu mahu ma­suk (bertanding) jaw...

Bibi enggan tunduk - Kelantan FA 2018-08-06 14:48

"Jadi apa lagi yang mereka tidak berpuas hati? Sebab itu saya rasa gesaan ini tidak berasas dan hanya berniat tidak baik.

Bagaimanapun saya tetap akan adakan pertemuan dengan semua PBJ dalam masa terdekat ini untuk memperincikan kesemuanya kepada mereka mengenai masalah yang berlaku...

Faridzuean tagih peluang kedua - Kelantan FA 2018-08-02 10:41

Faridzuean, 23, yang juga bekas penjaga gol Sime Darby dan Melaka United (MU) juga berkata, dia sudah mengamati rentak serangan Kedah pada pertemuan sepanjang saingan Liga Super dan dapat menjangkakan corak permainan pada pertembungan akan datang.

Popov tak percaya Kelantan tersingkir - Sukan Sinar

Dalam entri tersebut, jurulatih yang terkenal dengan imej bengis itu secara sinis melabelkan pasukan Kelantan sekarang sesuai diberi nama baharu Bibi FC merujuk kepada Presiden Kafa, Bibi Ramjani Ilias Khan.

Pesan Vida kepada Bibi: Kalau tak mampu, eloklah berundur

Vida dalam pada itu menegaskan perjanjian tajaan antara pihaknya dengan TRW yang ditangguhkan sebelum ini tidak perlu dibangkitkan lagi.

Katanya, hal ini kerana isu tersebut sudah diselesaikan sepenuhnya dengan pimpinan Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) terdahulu iaitu Tan Sri Annuar Musa.
Related Articles