My Networks

(Source: https://www.facebook.com/mynetworks.official)

My Networks - 268d0

Latest Articles

My Networks Photo 2018-07-23 06:20

Susah ke kita nak tarik minat anak belajar alifbata dengan buat aktiviti bermain begini?

Ya, susah untuk ibu ayah yang tak cukup masa nak fikir aktiviti bersesuaian, nak cari bahan aktiviti bagai lagi. Tapi....

Senang untuk ibu ayah yang shortcut dapatkan bantuan dari alat bantu meng...

My Networks Photo 2018-07-19 08:22

KINI DILANCARKAN‼️
KHAS UTK ANDA YG NAK KAD KAWEN UNIK & BERMANFAAT SAHAJA...
.
Kami menyahut saranan Prof Muhaya dalam slot IKIM, supaya pengusaha kad kahwin hasilkan kad kahwin yang bermanfaat dan boleh diguna semula, berbanding kad kahwin mahal tapi dibuang begitu saja.

.
...

Syifa Design - My Networks 2018-07-19 03:21

“Confirm harini, lusa dah sampai kat kampung. Design pulak cantik sangat. Harga amat berpatutan dan murah” - Puan Syahida.

.
Puan Syahida ni order Kalendar Poket 2019 ni untuk majlis kahwin adiknya. Best betul dapat kakak yang supportive macam ni kan, teringat masa saya kahwin dulu, kak...

Syifa Design - My Networks 2018-07-07 05:11

Ada yang tengah cari stiker nak tampal kat goodies bag Majlis Aqiqah? Stiker Petak ni besar tau, macam saiz kad pengenalan tu.

Dengar kata, Syifa Design tengah ada offer tu. Terus whatsapp diorang ye. Klik je link ni : wasap.my/60162029014/StikerPetakAqiqah

Syifa Design - My Networks 2018-07-06 08:49

Ada yang nak buat Majlis Aqiqah Raya Haji nanti? Order stiker tampal kat goodies bag kat sini. Katanya ada SPECIAL OFFER. Terus whatsapp diorang ye : wasap.my/60162029014/StikerPetakAqiqah

My Networks Photo 2018-06-24 12:35

Tahun ni Rumah Terbuka Raya anda lebih mudah & meriah, jom kami bantu dengan PAKEJ OPEN HOUSE :
.
1) share je kad jemputan online kat whatsapp/fb/ig.
2) cetak dan edar kad jemputan lagi bagus.
3) meriahkan open house & selfie bersama tetamu dengan backdrop raya....

My Networks Photo 2018-06-08 15:47

Tengok ni, boleh share kat whatsapp. Boleh post di IG atau FB. Bila lagi nak ada gambar raya cantik camni kan? Promosi RM10 tinggal untuk 50 orang je lagi tau.

Klik sini untuk order : wasap.my/60162029014/fotoraya2018

My Networks Photo 2018-06-07 22:39

Bosan dah kan tiap tahun asyik whatsapp kata ucapan hari raya je. Tahun ni kita buat rare nak?

Whatsapp ucapan hari raya dengan gambar khas camni, special kan?
.
Mana nak dapat design raya cun lagi premium camni, harga rm10 je (asal rm15)? Kami siap boleh tolong letak nama dan...
Related Articles

Tribunnews.com Photo 2018-06-07 13:13

Jika kita memandang ke atas langit, maka tak jarang kita melihat penampakan awan. Gumpalan awan berwarna putih adalah massa yang dapat dilihat dari tetesan air atau kristal beku tergantung di atmosfer di atas permukaan bumi. Bentuknya yang tak menentu menjadikan langit tampak indah jika dipandang dari bawah. Namun apa jadinya jika gumpalan awan membentuk serupa benda seperti tangan?. Tentu akan sangat menarik. Hal demikianlah yang terjadi pada gambar yang diambil oleh seorang wanita berikut ini. Dikutip Grid.ID dari The Sun, seorang fotografer amatir menangkap gambar formasi awan yang menakjubkan. Pasalnya, awan tersebut terlihat menyerupai sebuah tangan, yang kemudian dijuluki, 'Tangan Tuhan' oleh netizen. Fenomena unik ini bahkan diabadikan hanya dengan kamera ponsel pintar. Fotografer wanita bernama Louise Taylor itu menangkap gamabar luar biasa tersebut di daerah Highlands Skotlandia. Simak berita selengkapnya di TribunJakarta.com @tribunjakarta #tribunnews #tribunjakarta #gridID #scotland #skotlandia #awantangantuhan #handofgodcloud #handofgod #godhand