My Networks

(Source: https://www.facebook.com/mynetworks.official)

My Networks - 268d0

Latest Articles

My Networks Photo 2018-06-08 15:47

Tengok ni, boleh share kat whatsapp. Boleh post di IG atau FB. Bila lagi nak ada gambar raya cantik camni kan? Promosi RM10 tinggal untuk 50 orang je lagi tau.

Klik sini untuk order : wasap.my/60162029014/fotoraya2018

My Networks Photo 2018-06-07 22:39

Bosan dah kan tiap tahun asyik whatsapp kata ucapan hari raya je. Tahun ni kita buat rare nak?

Whatsapp ucapan hari raya dengan gambar khas camni, special kan?
.
Mana nak dapat design raya cun lagi premium camni, harga rm10 je (asal rm15)? Kami siap boleh tolong letak nama dan...

My Networks Photo 2018-06-07 09:39

Wah, mudahnya edarkan kad raya online siap dengan gambar dan nama kita camni kan? share je di FB/IG/whatsapp sebagai tanda ingatan kpd kenalan kita.

Promo RM10 masih lagi ada (asal RM15). Whatsapp kami sekarang : wasap.my/60162029014/kadrayaonline

My Networks Photo 2018-06-06 09:06

Meriah kan raya tahun ni dapat bagi E-Card Raya camni? Tinggal post sahaja di FB, IG dan Whatsapp. Pelbagai pilihan design lain.

Untuk 100 orang pertama, RM10 je (asal RM15) siap letak gambar dan nama anda.

Klik link whatsapp ini, wasap.my/60162029014/PersonalEcardRaya

My Networks Photo 2018-06-05 09:20

Meriah kan raya tahun ni dapat bagi E-Card Raya camni? Tinggal post sahaja di FB, IG dan Whatsapp. Pelbagai pilihan design lain.

Untuk 100 orang pertama, RM10 je (asal RM15) siap letak gambar dan nama anda.

Klik link whatsapp ini, wasap.my/60162029014/PersonalEcardRaya

My Networks Photo 2018-06-01 13:03

Tak ada stiker nak letak kat bekas kuih raya?
Wajib letak tau, senang customer nak beli lagi.
.
Min.order, 100keping = RM45.
- free pos semenanjung
- banyak pilihan design
- no caj design : ready design
.
TERHAD untuk 50 orang terawal. Klik wasap.my/60162029014/stikerb...

My Networks is with Laxmi Bhandari and 4 others.

Meriah kan raya tahun ni dapat bagi E-Card begini? Tinggal post sahaja di FB, IG dan Whatsapp. Pelbagai pilihan design lain.

Untuk 100 orang pertama, RM10 je, siap letak gambar dan details anda. Klik link whatsapp ini, wasap.my/60162029014/promoecardraya
Related Articles

Tribunnews.com Photo 2018-06-07 13:13

Jika kita memandang ke atas langit, maka tak jarang kita melihat penampakan awan. Gumpalan awan berwarna putih adalah massa yang dapat dilihat dari tetesan air atau kristal beku tergantung di atmosfer di atas permukaan bumi. Bentuknya yang tak menentu menjadikan langit tampak indah jika dipandang dari bawah. Namun apa jadinya jika gumpalan awan membentuk serupa benda seperti tangan?. Tentu akan sangat menarik. Hal demikianlah yang terjadi pada gambar yang diambil oleh seorang wanita berikut ini. Dikutip Grid.ID dari The Sun, seorang fotografer amatir menangkap gambar formasi awan yang menakjubkan. Pasalnya, awan tersebut terlihat menyerupai sebuah tangan, yang kemudian dijuluki, 'Tangan Tuhan' oleh netizen. Fenomena unik ini bahkan diabadikan hanya dengan kamera ponsel pintar. Fotografer wanita bernama Louise Taylor itu menangkap gamabar luar biasa tersebut di daerah Highlands Skotlandia. Simak berita selengkapnya di TribunJakarta.com @tribunjakarta #tribunnews #tribunjakarta #gridID #scotland #skotlandia #awantangantuhan #handofgodcloud #handofgod #godhand