My Networks

(Source: https://www.facebook.com/mynetworks.official)

My Networks - #YEAR_END_SALES! #SALES_GOODIES_KAHWIN!,Kalau | PAKAT BERHATI-HATI BLAKO HOK MANO GI KEDAI | Assalamualaikum ibu2 comel.,.,Ada sape2..

Latest Articles

My Networks Photo 2017-12-16 03:08

#YEAR_END_SALES! #SALES_GOODIES_KAHWIN!

Kalau ada bakal pengantin yang mencari goodies kahwin yang bermanfaat macam Buku Mini Tips Perkahwinan ini. Sekarang lah masa yang terbaik! (PENJIMATAN BERGANDA!)

HARGA ASAL : RM1.80/unit

------------------------------------
...

My Networks Photo 2017-12-13 15:04

PAKAT BERHATI-HATI BLAKO HOK MANO GI KEDAI DOBI SMARTCLEAN TANOH MEROH.
.
Assalamualaikum, ni sy nk crito sikit untuk ore tanoh meroh. Pada 4 DISEMBER 2017, sy gi kering pakaian di smartclean tepi masjid lebih kure pukul 2:20 pagi. Penuh jugok la 1 raga sy g kering situ.
.
Sy g smula d...

Kad Hijaiyah Syifa - ABS Salam - My Networks 2017-11-03 00:25

Best kan bila anak dapat belajar kenal huruf Alif Ba Ta dengan Set Hijaiyah Syifa, sambil-sambil tu dapat pula lihat huruf hijaiyah lebih real dengan hijaiyah magnet ni.
.
Double triple keriangan buat anak2 😄😄😄
Terus whatsapp kami untuk dapatkan sepecial price wasap.my/60162029014/hija...

Kad Hijaiyah Syifa - ABS Salam - My Networks 2017-10-27 16:29

#feedback

Rata-rata first impression pelanggan Cik Lini bila dapat parcel mesti puji yang kad ini
- Menarik
- Cantik

Persoalan nya , kenapa kad ini di hadirkan dalam bentuk menarik, cantik, comel ni ???

Of course lah, sebab nak tarik minat anak-anak supaya suka...

Kad Hijaiyah Syifa - ABS Salam - My Networks 2017-10-20 05:31

KAD HIJAIYAH MEMBANTU MEMUDAHKAN SAYA MENGAJAR ANAK

.
Alhamdulillah, suka Cik Lini arini bila baca #feedback pelanggan ini.

Cik Lini doakan semoga kad comel ini terus dapat memberi manfaat untuk generasi cilik MENGENAL HURUF HIJAIYAH (Alif Ba Ta ni) dengan cepat dan mudah. Aamiin...

Kad Hijaiyah Syifa - ABS Salam - My Networks 2017-10-08 14:29

"Aisyah, sudah-sudahlah lompat ke sana ke sini. Meh duk diam-diam kat Mama ni, kejap lagi sampailah makanan kita tu.", hampir berkali-kali sudah saya mengajak Aisyah duduk elok-elok di meja makan.
.
Apa yang dialami oleh ibu ini, mungkin sama seperti ibu bapa di luar sa...

Kad Hijaiyah Syifa - ABS Salam - My Networks 2017-09-30 10:22

Kad Hijaiyah Syifa - ABS Salam: “Kakak 5 tahun pun dah boleh ajar adik alif ba ta” (Puan Syima)
.
Tonton video ni sampai habis, Puan Syima kongsikan bagaimana dia buat aktiviti bermain sambil belajar supaya anaknya seronok nak kenal dan belajar alif ba ta.

Saya mula kenalkan Aisyah ...