Team4Talent

(Source: https://www.facebook.com/Team4Talent/)

Team4Talent - Mooi van onze Sponsor FFWD | De regen kwam met bakken uit de lucht, het | Evert Scheltinga Dutch champion Long Distance | Diederik..

Latest Articles

Challenge Almere - Amsterdam - Team4Talent 2017-09-10 12:36

De regen kwam met bakken uit de lucht, het was koud en er stond veel wind tijdens het ITU Europees Kampioenschap hele triatlon in Almere.

Evert Scheltinga verliet als eerste het Weerwater in Almere. Dat was een basis voor de rest van de race. Ook Youri Severin kwam met de snelste zwemmers uit...

Photos from Team4Talent's post - Team4Talent 2017-09-08 18:38

Voordat de atleten van het Europees Kampioenschap Challenge Almere-Amsterdam de laatste nachtrust voor de race ingaan, werd nog de atletenbriefing en persconferentie gehouden.

Het was een goed georganiseerde briefing. De atleten kregen duidelijke uitleg over wisselzone, die voor de pro's ...

Photos from Team4Talent's post - Team4Talent 2017-09-07 16:29

Onze trisuits van Bioracer / Bioracer TRI. voor het EK Challenge Almere-Amsterdam!

Speciaal voor het EK van zaterdag heeft Bioracer deze uitvoering van hun speedsuits gemaakt voor Evert, Diederik en Youri Severin.

Afgestemd op de wensen van elke atleet is dit, letterlijke en figuu...

Team4Talent Photo 2017-09-06 17:29

Zaterdag gaat het los!

Het ITU Europees Kampioenschap over de volledige triathlon vindt dan plaats in Almere tijdens de Challenge Almere-Amsterdam. En Evert Scheltinga, Youri Severin en Diederik Scheltinga mogen starten bij de Elite-atleten.

Wat verwachten jullie van de onderlinge Team...

Canyon - Team4Talent 2017-09-01 05:35

Over twee weken staat Team4Talent aan de start van de Challenge Almere-Amsterdam. In voorbereiding op dit Europees en Nederlands Kampioenschap lange afstand, deed Diederik Scheltinga afgelopen zaterdag mee aan het NK Cross triathlon, korte afstand. In zijn trainingsweek werd hij knap 2e. Een moo...

Triathlon Veenendaal - Team4Talent 2017-08-27 05:19

'Last minute' inschrijving door Evert Scheltinga voor NK Sprint, ja U leest het goed..ondanks zware trainingen een sprint om een goede prikkel kwa snelheid te krijgen. Knap 4e NK, over 2 weken het 'echte' werk in Almere. Dank aan de triathlon bond en de organisatie in Veenendaal.

F...